FunRider – aktívna stolička stvorená do kancelárie

Uvedením FitRidera na trh sme vstúpili do sveta stoličiek pre kancelárie. Dostali sme veľa pozitívnej spätnej väzby od ľudí pracujúcich za počítačom. Našimi zákazníkmi však naďalej ostali prevažne zubní lekári. Chceme poskytovať zdravé aktívne sedenie, ktoré bude sedieť každému. A tak sme sa vrátili za rysovaciu dosku a vyvinuli FunRider. Nový model, tento krát optimalizovaný pre prácu za počítačom.

Stolička FunRider je štandardne vybavená aktívnym sedením SpineDoctor. Sedák je navrhnutý pozvolne zahnutý dopredu, aby nebránil prúdeniu krvi v stehnách. Originálna konštrukcia operadla je pevne spojená s dynamickým sedákom. Operadlo sa vo svojej osi pohybuje z ľahka zo strany na stranu. Tým sme vytvorili pocit mimoriadneho pohodlia a zážitku. Najmä v relaxačnej fáze pri “zvalení” sa do operadla. Operadlo je plne výškovo a hĺbkovo nastaviteľné. Nový model je rovnako ako ostatné stoličky Rider osadený dynamickými 65 mm kolieskami.

FunRider prichádza v troch základných verziách.
Vision je vlajkovou loďou značky Rider. Je vybavený originálnymi podrúčkami, našej vlastnej výroby, s nastaviteľnou výškou a šírkou. Jazdí na dizajnovom hliníkovom podvozku.
Office má opierky s 3D nastavovaním, elegantne kosené dopredu.
Action dodávame bez podrúčok. To umožňuje alternatívne sedieť “naopak” otočený o 180 stupňov s rukami položenými na operadle.

Vyskúšajte FunRider. Posaďte sa a užívajte. Či sedíte aktívne, vzpriamene. Alebo sa zvalíte do operadla a relaxujete. Pohojdávate sa a operadlo cestuje s vami. Je to nevšedný zážitok. Ako na húpačke. Boli sme unesení, keď sme vyskúšali prvú vzorku. Uvoľnenie, relax, pohodlie. To boli naše prvé dojmy.

Sedenie zážitkom…

Vyrobil: COMTEC s.r.o., hostované na serveroch COMTEC s.r.o.