A čo bolo ďalej, to vám rozpovieme hneď

Sedlovou stoličkou sme začali. Dizajnovo zaujímavá, ale stále alternatívna stolička. Takto ju vnímali aj naši zákazníci. Vhodná pre vyššie položené pracovisko. Chceli sme sa posunúť ďalej, bližšie k mainstreamu. Hľadali sme, ako rozšíriť náš sortiment.

Objavili sme, pre nás dovtedy neznáme, dynamické sedenie. S blahodárnym účinkom na chrbtové svalstvo hlavne pri dlhodobou sedení. V dynamike vidíme budúcnosť. Vačšina ľudí pracuje v sede a tak rýchlo sa to asi nezmení.

Dynamické sedenie tu už bolo. Ale stáleho ho vnímame ako alternatívne a nedostupné pre bežného človeka. Povedali sme si, že musíme dynamiku uspôsobiť tak, aby si ju mohol dovoliť každý. A pritom neubrať na kvalite spracovania stoličky Rider. K sedlu sme pridali kruhový sedák. Vhodný pre nižšie pracovisko, výškovo uspôsobený za kancelársky stôl.

Prišli sme s modelom FitRider s dynamickéh sedením. Dynamiku sme začali ponúkať ako možnosť voľby aj v sedlových stoličkách. Základný sortiment sme zúžili na tri modely. FitRider s kruhovým sedákom, FreeRider ako sedlo a JoyRider ako delené sedlo. Prerobili sme stránku.

A tým Rider vstúpil do sveta aktívneho sedenia.

 

Adrian Dinga
zakladateľ značky Rider a
konateľ Agema Rider s.r.o.

Vyrobil: COMTEC s.r.o., hostované na serveroch COMTEC s.r.o.